tisdag 24 april 2012

Februari

Väntanstider är inte förbi. Vi funderar och vacklar fram och tillbaka. Ska vi resa ner till Almuñécar vecka 7.... Är det värt resan ner och den extra hyra som det kostar?? Vad kan vi bidra med där nere??

Svaret på våra frågor kom från ett inte oväntat håll. Davíd hör av sig med frågan om när vi kommer nästa gång?? Han har valt ut tre byggare från alla de som lämnat in offerter. Kunde vi komma ner kanske och träffa dem och se vad de gjort för arbete i hus liknande vårt??

JA!! Det var den lilla knuff vi behövde, klart att vi kommer.

Flyget lämnade Säve 12 februari på förmiddagen. Vi hade i vanlig ording hyrt en bil via nätet.

Vi måste ha roat många andra bilhyrare när fyra personer från jättarnasland tillsammans med bagage försöker tränga sig in i en Nissan Micra!!! Det gick, tro det eller ej, men sonen bad med sin allra lenaste röst att mamman skulle försöka undvika alla gupp, och hål i vägen så mycket som möjligt. Det gjorde ont i huvudet på gossen och han var rädd att det skulle bli bucklor i bilens tak!!

Vi fick möjligheten att träffa flera byggare under veckan och fick då se hur man hade byggt om hus av samma sort som vårt. Vi åkte till Salobreña och valde ut golv till badrum, terrass och övriga golv. Men vi fick också möjlighet till att njuta av solen.




María Teresa och Luca tog med oss till Reina Sofia där de bjöd på en härlig middag vi njöt, alla!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar